Üdvözöljük a

Pályázatkezelőt keresnek! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázatkezelőt keresnek!

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2013. november 15.
Cimkék: pályázat

A Computherapy Sydney 401/2 Langley ave Cremorne NSW 2090 Australia pályázatkezeléssel foglalkozó vállalkozásoknak és magánszemélyeknek hirdet pályázatot.

A pályázónak jártasnak kell lennie román, vagy lengyel, vagy angol, vagy mindhárom nyelvi területeket érintő pályázatok kezelésében.

A pályázat célja, hogy a kiíró vállalkozás partnerei számára olyan megbízható pályázatkezelőket találjon, akik ismerik ezen területek pályázati viszonyait, és az előre letisztázott szempontrendszer alapján képesek önállóan elbírálni az említett területekről beérkező pályázatokat.

Pályázati feltételek:

a pályázók

- vagy rendelkeznek lengyel/magyar vagy lengyel/angol nyelvi ismerettel, és eligazodnak a lengyelországi, vagy lengyel érdeklődők által látogatott pályázatközlő weboldalakon

- vagy rendelkeznek román/magyar vagy román /angol nyelvi ismerettel, és eligazodnak a romániai vagy román érdeklődők által látogatott pályázatközlő weboldalakon

- vagy rendelkeznek angol/magyar nyelvi ismerettel, és eligazodnak az angol nyelven publikáló pályázatközlő weboldalakon.

 

Elsősorban azoknak a pályázatkezelő szakembereknek a jelentkezésére számítanak, akik versenyképes díjazás ellenében szívesen részt vesznek a 2014. februárjában induló, 6 hónapos nemzetközi projektben. A pályázatokkal kapcsolatos (otthoni) munka előreláthatólag átlagosan napi két órát vesz igénybe.

 

Pályázat tartalma:

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó rövid bemutatkozását, szabadon választott referencia megjelölésekkel, illetve azon weboldalak listáját, ahol a pályázatok nyilvánosságra hozatalát az említett nyelvterületen, vagy azok valamelyikén a jelentkező megoldja. Szükséges továbbá a pályázó által tervezett kampány költségeinek tételes lebontása, és a pályázó elvárt juttatása.

 

Pályázat benyújtásának módja és határideje:

jelentkezni a themeaningoflifeandect@gmail.com e-mail címen lehet 2013. december 20-ig.

 

Bővebb információ:

http://ctnorthsydney.com.au/

Közzététel időpontja: 2013. 11. 15.
Beadási határidő: 2013. 12. 20.