Üdvözöljük a

Az EU Future Internet PPP K+F programjáról és új EU-s pályázati lehetőségről | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az EU Future Internet PPP K+F programjáról és új EU-s pályázati lehetőségről

Szerző: Hamar László | 2013. június 11.

A rendezvényen a legújabb internet technológiák, alkalmazások és szolgáltatások fejlesztésével foglalkozó szakmai szervezetek, továbbá az EU infokommunikációs fejlesztéseivel foglalkozó DG CONNECT, ill. az EU által támogatott Future Internet projektek képviselőitől hallgatható meg előadás.

A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesülettel (HTE), a Jövő Internet Nemzeti Technológiai Platformmal, valamint az EC DG Connect-tel együttműködve, 2013. június 13-án szakmai tanácskozást tart az EU Future Internet PPP K+F programjáról és a hamarosan megnyíló új EU-s pályázati lehetőségről.

A rendezvény célja a hazai jövő Internet ökoszisztéma bemutatása, valamint tájékoztatás az Európai Unió Future Internet Public Private Partnership (FI PPP) programjáról és a K+F program 3. szakaszának pályázatáról, melyet az Európai Bizottság június végén hirdet meg.

 

A rendezvényen a legújabb Internet technológiák, alkalmazások és szolgáltatások fejlesztésével foglalkozó szakmai szervezetek, továbbá az EU infokommunikációs fejlesztéseivel foglalkozó DG CONNECT, illetve az EU által támogatott Future Internet projektek képviselőitől hallgathatnak meg előadásokat. A tanácskozáson innovatív hazai fejlesztésekkel, alkalmazásokkal és megoldásokkal is megismerkedhetnek a résztvevők.

A rendezvényen nyelve angol és magyar.

 

További információ és jelentkezési lap itt.

Helyszín: Nemzeti Innovációs Hivatal, 1061 Budapest, Andrássy út 12.
Időpont: 2013. 06. 13. 09:00 - 2013. 06. 13. 17:00