Üdvözöljük a

CE Klubnapi találkozó az IPAR NAPJAI kiállításon | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

CE Klubnapi találkozó az IPAR NAPJAI kiállításon

Szerző: Gelencsér Lajosné | 2016. május 11.

A 10. CE Klubnapi találkozó különlegessége lesz, hogy egy másik jelentős szakmai esemény, az IPAR NAPJAI kiállítás keretében kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban . Az ipari gyártók rangos összejövetelén a hivatalos programon kívül kötetlen eszmecserékre, konzultációkra is lehetősége nyílik minden érdeklődőnek.

A CE Klub tematikája jól illeszkedik az  IPAR NAPJAI kiállítás profiljához. Az ipar különböző területén működő gyártók és üzemeltetők gyártóeszközeinek, gépeinek biztonságával és CE megfelelőségével kapcsolatos izgalmas szakmai (nem marketing) előadásokra lehet számítani. Az előadások felhívják a figyelmet a különböző megfelelőségi követelményi rendszerekre, a kockázatértékelések fontosságára valamint a biztonsági intézkedések jó és rossz példáira.

Bemutatkozik a SAASCO új szolgáltatása (Usability), ami a berendezések kezelőfelületének használhatósági megfelelőségének vizsgálata   amit az orvosi területen már sikerrel alkalmaztak. CE Klub iránt elkötelezett társkiállítóként megjelenítik magukat a TÜV Rheinland Intercert Kft., BERTON, és InfoControl cégek is.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezni  a  ceklub@ce-jeloles.hu e-mail címen lehet május 19-ig.

CE Klub kiállítói helyét megtalálják a CE Klub frízzel jelölt standon (A pavilon,304L )

Az IPAR NAPJAI  kiállításra ingyenes belépő igényelhető  az alábbi e-ticket linken: 

http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L00571721319

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont - A pavilon, Épített konferencia terem 1. 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
Időpont: 2016. 05. 25. 10:00 - 2016. 05. 25. 15:00
Jelentkezés határideje: 2016. 05. 19. 00:00
Csatolt állományok: