Üdvözöljük a

China Smart Expo Budapesten | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

China Smart Expo Budapesten

Szerző: Rozs Eszter | 2018. május 2.

A China Smart Expo egy minden évben Budapesten megrendezésre kerülő kiállítás, mely otthont ad többszáz− a közép- és kelet-európai piacokon üzleti partnereket kereső− kínai vállalatnak.

A CECZ Co. Ltd. a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) által alapított nagyszabású projekt, melynek célja a kereskedelem előmozdítása a Közép-Európai Kereskedelmi és Logisztikai Együttműködési Zónán belül.


A szervezők törekednek a legjobb üzleti megoldások biztosítására a kínai gyártók, beszállítók, valamint közép- és kelet-európai vállalatok között.

  • 9. alkalommal megrendezésre kerülő regionális közép-és kelet-európai üzletember-találkozó 300 minősített kínai export kiállító cég részvételével.
  • 80 kiállító turizmus, sport, felsőoktatás, kiadói jogok témában: Oktatás (kínai egyetemek, felsőoktatási intézmények, diákcsere-program lehetőségek, képzések), szellemi alkotások és szerzői jogok a zene, művészet és online tartalom területén, Sport, Turizmus.
  • Üzleti fórum: A projektben résztvevő országok exportcégeinek és a kínai Shandong tartományból érkező importbeszerzők közös üzleti fóruma, élelmiszeripar, mezőgazdasági és egyéb FMCG termékek területé.
Helyszín: 1152 Budapest, Szentmihályi út 171.
Időpont: 2018. 05. 31. 00:00 - 2018. 06. 02. 00:00