Üdvözöljük a

Építőipari szakmai nyílt nap | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Építőipari szakmai nyílt nap

Szerző: Gelencsér Lajosné | 2016. november 9.

A szakmai nyílt napon az építőipari vállalkozásokat, tervezőket, kivitelezőket és pályázatírókat  is  érintő három nagyon fontos témáról lesz szó. Közbeszerzési eljárások tapasztalatairól, eljárásáról, a kötelezően vezetendő E-napló használatáról és a TSZSZ munkájáról, mely szervezetnek legfőbb célja az elhúzódó elszámolási viták rendezésének felgyorsítása.

A  2013. évi XXXIV. törvény alapján létrehozott Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ),  az építészeti-műszaki tervezési, építési és kivitelezési szerződések teljesítéséből fakadó viták ügyében jár el. Kérelmet adhat be és így a szakértői eljárás lefolytatását kérheti a megrendelő, a tervező, a kivitelező vagy az alvállalkozó. A rendezvényen szó lesz az eljárás rendjéről, költségéről, valamint a szolgáltatás igénybevételéről.

A közbeszerzési eljárások, a követelményrendszer is állandóan változik. Hogyan érinti egy közbeszerzés elnyerése kivitelező céget, illetve alvállalkozóikat? Ezekről az aktuális témákról is szó lesz a rendezvényen.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. 

Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ, Zsolnay terem, 7625 Pécs, Majorossy u. 36.
Időpont: 2016. 11. 22. 09:30 - 2016. 11. 22. 12:00
Jelentkezés határideje: 2016. 11. 21. 16:00
Csatolt állományok: