Üdvözöljük a

Facebook Marketing Workshop Pécsen! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Facebook Marketing Workshop Pécsen!

Szerző: Rozs Eszter | 2018. március 27.

A mai napon volt szerencsénk meginterjúvolni önkéntes kamarai tagunkat, Török Gergő Zoltánt, aki egyben a Marketing Soul Kft. ügyvezetője is. Gergő havi szinten több, több vállalkozás marketing tevékenységeit felügyeli, és emellett még jut ideje előadásokra és fiatal, kezdő vállalkozók mentorálására is. Gergőék a Marketing Soul-nál nemsokára – április 13-án – tartanak egy Facebook Marketing Workshop-ot, ami igencsak izgalmasnak ígérkezik. Erről kérdeztük most őt.

Hogy jött az ötlet, hogy tartotok egy Facebook workshop-ot?

 

Nos, tulajdonképpen már régóta terveztük, hogy tartunk egy átfogó oktatást a Facebook-ról, de még csak most jutottunk el a megvalósításig. Rengeteg munkánk van benne, és egy igazán színvonalas workshop-nak ígérkezik!

 

Milyen témákat ölel majd fel a workshop?

 

A célunk az, hogy egyetlen nap alatt minden résztvevőt megtanítsunk arra, hogy hogyan kezeljék a Facebook üzleti részét a lehető leghatékonyabban. Mivel egy viszonylag összetett folyamatról van szó, nem volt egyszerű mindent belesűríteni egy napba, de úgy érezzük, sikerült. A résztvevők többek közt megismerkedhetnek a Facebook hirdetéskezelés alapjaival, megtanulnak hatékony remarketing kampányokat készíteni, megmutatjuk, hogyan lehet nagy forgalmat irányítani a weboldalukra és a pontos konverziómérésre is kitérünk.

 

Miért lesz érdemes részt venni rajta?

 

Azon kívül, hogy Pécs környékén talán ez az egyetlen ilyen rendezvény, még azért is, mert csak és kizárólag a legnaprakészebb tudást adjuk át. Ha mindez nem lenne elég, a workshop nagyon gyakorlatorientált lesz, tehát tulajdonképpen mindenki a saját Facebook kampányán dolgozik majd – természetesen szakszerű és profi segítség mellett.

 

Kiknek ajánlod a részvételt?

Lényegében bárkinek, akinek akár csak egy picit is köze van az online marketinghez. Várunk kezdő és haladó vállalkozókat, sőt még marketinges szakembereket is. Mindenkit szívesen várunk, aki naprakész tudást szeretne kapni ahhoz, hogy sikerre tudja vinni a Facebook-os marketingtevékenységeit.

 

Egy ilyen rendezvény biztos nem ingyenes.

 

Így van, a Facebook Workshop-ra jegyelővétellel lehet helyet foglalni. A jegy ára bruttó 24.900 Ft, de április 6.-áig lehetőség nyílik early bird jegy vásárlására is. Ennek ára mindössze bruttó 19.900 Ft.

 

És hol lehet jegyet váltani rá? Illetve mi a jelentkezés menete?

 

A workshop-ra kizárólag online van lehetőség jegyet váltani, a www.marketingsoul.hu/facebook_workshop webhelyen. A regisztrálás után a megadott e-mail címre díjbekérőt küldünk, amely tartalmazza bankszámlaszámunk. Az összeg beérkezése után e-mailben tájékoztatjuk a jelentkezőt minden további teendőről.

 

Nagyszerű, köszönjük szépen az interjút és sok sikert a workshop-hoz! Bízunk benne, hogy majd az eseményről készült beszámolót is közzé tehetjük!

Helyszín: Marketing Soul Ügyfélszolgálat (7625 Pécs, Tettye utca 7.)
Időpont: 2018. 04. 13. 09:00 - 2018. 04. 13. 15:00