Üdvözöljük a

Későbbi időpontban! Fejlesztők Fóruma a kamarában – ipari gyártó cégek és fejlesztők számára | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Későbbi időpontban! Fejlesztők Fóruma a kamarában – ipari gyártó cégek és fejlesztők számára

Szerző: Császár Gergely | 2014. október 21.
Ezúton értesítünk minden kedves érdeklődőt és meghívottat, hogy a 2014 november 14-én péntekre tervezett Fejlesztők Fóruma rendezvényt előreláthatólag 2015 január-február hónapra halasztjuk.
 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara időről időre bemutatkozási lehetőséget biztosít üzleti közössége, az önkéntes kamarai tagok számára. Az RG Net Kft.-nek 2015 év elején lesz alkalma fejlesztései bemutatására. Fókuszban az ipari gyártó cégek számára kidolgozott rendszerek állnak, úgymint az üzemi információs, az árammérő és az értesítő, valamintmunkaidő-nyilvántartó terminál. A résztvevőknek a termékek és a szolgáltatások megismerése mellett lehetőségük lesz kérdéseket feltenni, és értékes szakmai kapcsolatokra szert tenni.

Az érdeklődésre való tekintettel a fórum tehát el nem marad, ám időpontja tolódik.
"Sok fontos partnerünk év végi sűrű programja és elfoglaltsága miatt lemaradna az előadásokról, ezért úgy gondoltuk, egy nyugalmasabb időszak megfelelőbb lenne mindenkinek.
Elnézést kérünk mindazoktól, akik most tudtak volna részt venni, de bízunk a megértésükben, és számítunk a jövő évi megjelenésükre!
A rendezvény új időpontjáról mindenkit időben értesítünk, addig is jó munkát, sok sikert kívánunk!"
 
az RG Net Kft. csapata
Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ (7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.)
Időpont: 2014. 11. 14. 10:00 - 2014. 11. 14. 13:00