Üdvözöljük a

Hogyan változott a Ptk? | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hogyan változott a Ptk?

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2014. április 8.

2014. március 15-én lépett hatályba az Új Polgári Törvénykönyv, mely számos ponton módosítja a gazdasági társaságok és vezetőik mindennapjait. Kíváncsi, hogy az Ön vállalkozását érintik-e a változások? Szakértőnktől megtudhatja!

A kamara a Kisvállalkozás-fejlesztési Bizottságának támogatásával előadást szervez, melynek célja, hogy elsősorban a vezető tisztségviselők felelősségének változásaival kapcsolatosan tájékoztassa a vállalkozások vezetőit.

 

Amennyiben szeretné tudni pontosan mi és hogyan változott, jöjjön el május 14-én Dr. Zoric Ildikó, ügyvéd előadására, melyet követően Dr. Jankó Tamás, ügyvezető (GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.) mutatja be a vezető tisztségviselők és felügyelőbizottsági tagok felelősségbiztosítási lehetőségét.

 

A prezentáció után lehetőség nyílik konkrét kérdések feltételére is, melyeket kérjük, előzetesen küldjenek el május 9-ig a pohli@pbkik.hu e-mail címre.

 

A részvétel az önkéntes kamarai tagoknak térítésmentes.

Az érvényes kamarai regisztrációval rendelkező egyéni és társas vállalkozások képviselőinek részvételi díja bruttó 2.000,- Ft/fő, melyet számla ellenében az előadás előtt kell megfizetni.

A részvétel regisztrációhoz kötött melyet az Online jelentkezési lap kitöltésével tehet meg.

 

Kapcsolat: Erdős-Pohli Krisztina (pohli@pbkik.hu; 72/507-141)

 

 

„A rendezvény teljes időtartama alatt a szervező által megbízott fotós és videós által fotó-, videó- és hangfelvétel készül. Résztvevő a rendezvényen történő regisztrációval és a rendezvényen történő részvételével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a rendezvényen róla fotó, kép- és hangfelvétel készüljön, melynek a szervező vagy annak jogos felhasználója által történő korlátlan felhasználásához szintén hozzájárulását adja azzal, hogy a fotó, a kép- és hangfelvétellel és annak korlátlan felhasználásával kapcsolatban semmilyen jogcímen követelése nincs. Amennyiben a résztvevőnek ez ellen kifogása van, a rendezvény vége előtt azt a szervezőnek haladéktalanul jelzi.”

 

Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ – 7625 Pécs, Majorossy I.u 36.
Időpont: 2014. 05. 14. 14:00 - 2014. 05. 14. 16:00
Jelentkezés határideje: 2014. 05. 12. 16:00