Üdvözöljük a

Innovatív high-tech és biomed vállalkozások - MIXiii konferencia és szakvásár Tel-Avivban | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innovatív high-tech és biomed vállalkozások - MIXiii konferencia és szakvásár Tel-Avivban

Szerző: Hamar László | 2014. február 24.

alt2014. május 20 és 22 között, Tel-Avivban rendezik meg Izrael legnagyobb innovációs konferenciáját és szakvásárát, amely idén a MIXiii nevet kapta. Ezúttal három szakmai rendezvényt (a biomed ágazat, high-tech ágazati konferencia és az izraeli Office of Chief Scientist konferenciája) egy nagyszabású rendezvényben vonnak össze.

A várakozások szerint a MIXiii vezető ipari szereplők keynote előadásai mellett, olyan fórumot fog nyújtani, ahol a tudományos, a technológiai és az üzleti szféra legfontosabb és feltörekvő szereplői mutatkozhatnak be és léphetnek kapcsolatba egymással. A résztvevő vállalkozások számára kiváló lehetőség lesz ez egy tekintélyes szakvásáron való megjelenésre, B2B és befektetői találkozók lebonyolítására. 

A konferencia high-tech szekciója olyan kiemelt témákkal fog foglalkozni, mint az pénzügyi informatika (fintech), e-kereskedelem, intelligens városok, nagy mennyiségű adat (big data) technológiák, cyber-biztonság, közösségi média, „új media” (new media), mobil technológiák, felhőalapú számítástechnika. A biomed programfüzér kiemelt területei az orvosi műszerek fejlesztése, a gyógyszergyártás és az orvosi információtechnológia lesznek.

A résztvevő vállalkozások a következő módokon jelenhetnek meg a konferencián:

Külön felhívjuk a figyelmet a konferencia által szervezetet start-up versenyre, amelyre a március 15-ig lehet jelentkezni. A verseny díjazottjai –egyebek mellett- lehetőséget kapnak arra, hogy a konferencia közönsége előtt mutassák be koncepciójukat.

A konferenciával kapcsolatos kérdésekkel, a rendezvény szervezőin kívül, Azbej Tristan, TéT és Márki Gábor külgazdasági szakdiplomatához is fordulhatnak.

Helyszín: Tel Aviv Fairgrounds
Időpont: 2014. 05. 20. 00:00 - 2014. 05. 22. 00:00
Jelentkezés határideje: 2014. 03. 15. 00:00