Üdvözöljük a

Keress és találj befektetőt! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Keress és találj befektetőt!

Szerző: Rozs Eszter | 2016. szeptember 2.

Van egy jó ötlete, de hiányzik hozzá a forrás? Elindult már saját erőből és szeretne  továbblépni? Második körös befektetőt keres? Szakmai partnerünk a HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynöksége, a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesülettel együttműködve INVESTPLACC címmel rendezvényt szervez, ahol befektetőkkel találkozhat és tőkét szerezhet az induló projektjéhez, de akár a több éve piacon lévő márkájának fejlesztéséhez is.

Fórumunkon választ kaphat arra, hogyan változik a hazai befektetői piac, előtérbe kerülnek-e az üzleti angyalok, vannak-e még kockázati tőkeforrások, illetve sikeres befektetések példájából tanulhatja meg, hogyan lehet mindezt jól csinálni.
A nap végén egy izgalmas panelbeszélgetésből megtudhatja, hogy mi a gyakorlat szomszédjainknál, és alkalma lesz előzetes regisztráció alapján személyes konzultációkat folytatni befektetőkkel, üzleti angyalokkal, tanácsadókkal. Éljen a lehetőséggel!

 

Az eseményt a HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület közreműködésével szervezi. A rendezvény az International Visegrad Fund támogatásával kerül megvalósításra.

 

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés ide kattintva lehetséges 2016. szeptember 21-ig.

A B2B találkozó időtartama 20 perc, helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, így a rendezők kérik, hogy a regisztrációt követően jelezze a kommunikacio@hipavilon.hu e-mail címen, amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel.

Helyszín: Széphárom Közösségi Tér 1053 Budapest, Szép utca 1/B.
Időpont: 2016. 09. 29. 09:20 - 2016. 09. 29. 16:00
Jelentkezés határideje: 2016. 09. 21. 00:00