Üdvözöljük a

Munkaidő EXPO 2016 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Munkaidő EXPO 2016

Szerző: Gelencsér Lajosné | 2016. október 11.

 Az elmúlt évben jelentősen, mintegy harmadával nőtt a munkaidő, pihenőidő szabálytalanságok kapcsán érintettek száma, ezek közül is a legtöbb hiba a munkaidő és pihenőidő adminisztrációjával kapcsolatos.

 A munkaidő nem csak humán kérdés, adminisztrációja rengeteg szabályhoz, feltételhez kötött.  Ráadásul a papír alapú megoldások helyett minden cég igyekszik az elektronikus és automatizált megoldások felé mozdulni, ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni a munka- és adatvédelmi megfelelés kérdéseit sem.

Igazodva ehhez a piaci igényhez a  BDO Magyarország immár negyedik alkalommal szervezi meg, a kifejezetten a munkaidő-pihenőidő témáját fókuszba állító Munkaidő Expo rendezvényét, amelyre 2016. október 25. napján kerül sor. A rendezvény minden korábbinál aktuálisabb, hiszen ezen október elejétől két hónapig tartó országos akcióellenőrzés indult, mely a munkaidő, pihenőidő szabályok betartását vizsgálja a foglalkoztatóknál.

 

 A Munkaidő Expon, mely konferencia és kiállítás is egyben, az előadásokat a téma ismert szakértői jegyzik. A Lurdy házba szervezett rendezvényen előadást tart dr. Bakos József, az NGM illetékes főosztályvezetője, a törvényi változásokról dr. Pál Lajos ügyvéd, az elektronikus munkaidőnyilvántartások adatvédelmi kérdéseiről dr. Soós Andrea, az EU-s munkaidő szabályozás magyar jogalkalmazást érintő kérdéseiről dr. Fodor T. Gábor munkajogász.

Az exporól bővebb információt találhat itt: www.munkaidoexpo.hu

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
Időpont: 2016. 10. 25. 08:00 - 2016. 10. 25. 17:00