Üdvözöljük a

A Siklósi Kórház Nonprofit Kft-vel bővült a gyakorlati képzőhelyek száma. | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A Siklósi Kórház Nonprofit Kft-vel bővült a gyakorlati képzőhelyek száma.

Szerző: Sándor Andrea | 2014. január 16.

A kamara által felügyelt szakmai képzések bővülése kapcsán vált szükségessé a Siklósi kórház, mint gyakorlati képzőhely nyilvántartásba vétele.

A Siklósi Kórház az elmúlt években óriási átalakuláson ment keresztül, az épület megújult, a szolgáltatások színvonala folyamatosan emelkedik, köszönhetően a különböző pályázatoknak.

Épp most kerül megvalósításra a „Tenkes Egészségkert”- A Siklósi Kistérség egészségfejlesztési programja című pályázat, de már most tavasszal indul, és 2015 tavaszán fejeződik be a Krónikus betegellátás fejlesztésére, műszerek beszerzésére megnyert, 300 Millió Ft-os pályázat.

 

A gyakorlati képzőhely nyilvántartásba vételét szolgáló bevezető ellenőrzés az irányadó jogszabályoknak megfelelően történt, így a Kamara részéről Dr. Váradyné Horváth Ágnes szakértő, Szemere Adrienn szakképzési tanácsadó, és a helyi iroda vezetője Sándor Andrea, valamint a Kórház részéről Kanizsai István igazgató úr és Antóni Gabriella ápolási igazgató, a Comenius Szakiskola részéről Kozma Béla igazgató úr vett részt.

 

A Siklósi Kórházban ezentúl szociális gondozó és ápoló, gyógy-, és sportmasszőr és gyakorló gyógyszertári asszisztens gyakorlati képzésre jelentkezhetnek a tanulók.