Üdvözöljük a

Animátorok Harkányfürdő strandján | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Animátorok Harkányfürdő strandján

Szerző: Nagy Andrea | 2014. augusztus 7.

A július-augusztusi főszezonban a hét minden napján animátorok szórakoztatják a harkányi gyógy- és strandfürdő vendégeit. Zenés, táncos és játékos programokat szervezne a strandolóknak, amelyekhez bárki csatlakozhat.

Nem is gondolnánk, mennyiféle szórakozási lehetőséget kínál a harkányi gyógy és strandfürdő a vendégeinek. Óránként más és más, változatos programpalettáról szemezgethetnek azok, akik a vízparti nyaralás során sem elégszenek meg a napon heveréssel vagy a medencében üldögéléssel.

 

Az animátoroknak köszönhetően a gyermekmedencénél egész nap vízijátékok és zenés vízi torna váltja egymást, emellett a Baba-Mama Parkban kreatív játszóház, trambulin és légvár is a legkisebbek rendelkezésére áll. Könnyebbséget jelenthet a szülőknek, hogy gyerekeiket akár két órára is a szakképzett és gyakorlott animátorok felügyeletére bízhatják. Így nyugodtan és aggodalom nélkül élvezhetik a fürdő egyéb szolgáltatásait.

 

Nincsen hiány természetesen felnőtteknek szóló programokban sem: minden nap kétszer van aqua zumba és a helyszínen toborzott csapatokkal különféle labdajátékokat is lehet játszani. Naponta más sportág kerül előtérbe, így sorban kipróbálható a strandröplabda, az asztalitenisz és a strandfoci is. A kevésbé aktívak részére pedig minden délelőtt medencés sakk-verseny is indul.

 

Az animátorok augusztus végéig dolgoznak Harkányban, de a strand egyéb, gyógyító, egészségmegőrző vagy rekreációs szolgáltatásai természetesen az év további részében is bármikor igénybe vehetőek.