Üdvözöljük a

Harkányfürdő „természetesen”a kecskeméti gyógyturisztikai kiállításon | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Harkányfürdő „természetesen”a kecskeméti gyógyturisztikai kiállításon

Szerző: Sándor Andrea | 2013. november 18.

Kiváló gyógyászati szakembereket, bio termékeket és természetes gyógymódokat alkalmazó helyszínek mellett Harkányfürdő is izgalmas standdal várta november elején a kecskeméti TOUREX SPA 2013. Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár látogatóit.

 

A rendezvényen kiemelt kiállítóként kaptak helyet a gyógyfürdők, gyógyszállók és wellness-központok bemutatkozó standjai. A programkínálatot színesítette a gyógy- és wellness-kezelések, valamint termékek széles választéka, amit a helyszínen ki is próbálhattak a látogatók.  Az egészséges élelmiszerek bemutatója mellett jógával, masszázzsal és különböző gyógyhatású készítményekkel ismerkedhettek a vendégek.

A kiállítók között különös figyelmet kapott a Harkányi Gyógyfürdő standja, ahol a látogatók megismerkedhettek a harkányi víz gyógyhatásaival – melyet meg is kóstolhattak –, gyógyvízből készült termékekkel, valamint a Gyógyfürdő szolgáltatásaival, mint például a hullámmasszázzsal, amelyet a rendezvény időtartama alatt ki is próbálhattak a vállalkozó kedvűek.

A standot nagy érdeklődéssel fogadták a Kecskemétiek, többen hangot adtak annak, is, hogy jó végre újra hallani a fürdővárosról és örömmel mesélték, hogy az aznapi fürdőköpenyes strandpapucsos figyelemfelkeltő akció a belvárosban sokak számára nagy örömet és meglepetést okozott, és ez is hozzájárult ahhoz, hogy meglátogassák a kiállítást.