Üdvözöljük a

Készül a Harkányi Psoriasis Centrum új épületszárnya | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Készül a Harkányi Psoriasis Centrum új épületszárnya

Szerző: Sándor Andrea | 2014. január 24.

Végéhez közeledik a harkányi gyógyfürdőkórház új, szállodai színvonalú épületszárnyának építése, ami jelentős szerepet tölthet majd be a település idegenforgalmában és a gyógyturizmus fellendítésében.

Az elmúlt év tavaszán kezdődtek az uniós forrásból megvalósuló beruházás munkálatai. A gyógykórház új szárnyában a Harkányi Psoriasis Centrum (HPC) számos új szolgáltatással várja majd a baranyai fürdővárosba érkező gyógyulni vágyókat, nemcsak az egész ország területéről és a határmenti településekről, de a világ számos pontjáról is.

Még több külföldi vendég várható

Erre meg is van minden eshetőség, ugyanis az elmúlt esztendőben a kijevi és moszkvai szakmai kiállításokon, szakmai konferenciákon tartott előadásoknak, valamint a fürdőhelyre látogató cseh és ukrán orvoscsoportok tanulmányútjainak köszönhetően jelentősen megnőtt a nemzetközi érdeklődés a gyógykórház tevékenysége iránt.

 

Ugyan korábban is fogadott az intézmény külföldi betegeket, de számuk növelése érdekében az elkövetkezendő időben is kiemelt helyen kezelik a harkányi gyógyvíz ismertségének és elismertségének népszerűsítését. Ennek érdekében a kórház orvosai, szakemberei rendszeresen képviseltetik a jövőben is magukat a rangosabb kül- és belföldi szakmai konferenciákon és kiállításokon.

 

Forrás: Harkányi Psoriasis Centrum weboldala