Üdvözöljük a

Lépjünk előre, közösen! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Lépjünk előre, közösen!

Szerző: Nagy Andrea | 2017. március 14.

 

Folytatódnak a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Siklósi Irodája által kezdeményezett találkozók a térségben működő vállalkozásokkal a felmerülő problémák, az aktuális lehetőségek, és a szorosabb, eredményesebb együttműködés érdekében.

Ezen a héten Xavin hotel, a Lídia hotel, a Szúnyogcsárda és a Drávai sétahajózást bonyolító vállalkozás vezetőivel történt a megbeszélés.

A vállalkozások egyik legnagyobb problémaként említették a transzferálást, hogy a térségben nem megoldott a vendégek közlekedése. Szükség lenne olyan buszokra, amelyek szállítják és egyben idegenvezetést is biztosítanak, ezzel bemutatva a vidéket.

Itt is problémaként merültek fel a nyomott árak. Nagyon fontos lenne a recepciósok folyamatos képzése.

A vállalkozók érdeklődéssel hallgatták a beszámolót a sikeresen működő kamarai klubokról, amelyek megoldást keresnek egy-egy speciális problémákra, és amelyek munkájába a vállalkozók is bekapcsolódhatnak.

Szó került a 63 országban működő vállalkozásfejlesztési irodahálózatról, amelyről bővebb információ itt érhető el és a jelenleg igen népszerű, HU-HR határon átnyúló pályázati projekt, amellyel kapcsolatos minden információ itt tölthető le.

Ismerkedünk, tanulunk, tapasztalatot cserélünk, együtt gondolkodunk, egyszóval elindultunk egy olyan úton, amely csak a fejlődéshez vezethet.