Üdvözöljük a

Magyar Hölgyek Bora | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar Hölgyek Bora

Szerző: Sándor Andrea | 2014. március 6.

A pécsi székhelyű Magyar Hölgyek Gasztronómiai és Borrendje a 2014. évben is megválasztja a rend fehér, rose ill. vörösborát, a Pannon borrégióból. Nevezni még nem késő, a pécsi, villányi és szekszrádi termelők borai versenyeznek a hölgyek kegyeiért.

Kérjük azokat a feltörekvő pincészeteket, fiatal szőlészeket-borászokat, akik részt kívánnak venni a versenyben, hogy juttassanak el fajtánként 3 palack mintát március 1-től a következő átvételi helyekre:

Szekszárd: Hegyközségi iroda, Szekszárd, Táncsics u. 3. Ügyfélfogadási időben. A minták leadási határideje: 2014. március 19. szerda

Pécs: PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, Pécs, Pázmány Péter u. 4. Leadási határidő: 2014. március 27. csütörtök. (Hétfőtől-csütörtökig 8-15-ig)

Villány: Hegyközségi Iroda, Villány, Baross G. u. 13. Ügyfélfogadási időben. A minták leadási határideje: 2014. március 19. szerda

 

A bormintákat a Pannon Borrégió településeiről várjuk, a fenti leadási pontok bármelyikén. A megmérettetésre a nevezés ingyenes. A nevezéskor kérjük, vegyék figyelembe, hogy a nevezni kívánt borminta bruttó ára palackonként, max. 4000 Ft lehet!

A nevezéshez kérjük, hogy töltsék ki a mellékelt nevezési lapot!

A bírálatra 2014 áprilisában kerül sor. A díjak átadása, és a kiválasztott borok bemutatása 2014. november 29.-én Pécsen megrendezésre kerülő színvonalas Borrendi Bál keretében lesz.

A díjazottak jogosultak lesznek „Magyar Hölgyek Bora 2014” logo-val ellátni palackos boraikat.