Üdvözöljük a

Mikulás napi meglepetések és ingyenes masszás a Harkányi gyógyfürdőben | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mikulás napi meglepetések és ingyenes masszás a Harkányi gyógyfürdőben

Szerző: Nagy Andrea | 2014. december 5.

December 6-án, szombaton Harkányfürdő Mikulása egész nap ajándékkal teli puttonnyal várja a vendégeket. Az ünnepek közeledtével az egyre izgatottabbá váló gyermekek örömére a gyógyfürdő télapója óránként, a gyógymedencéktől a látványfürdőig, a fürdő egész területén, a puttonyából előhúzott meglepetésekkel készül a látogatók számára, míg a felnőttek ingyenes masszázsokon vehetnek részt 9:30-tól.

A teljes hétvégére érkező vendégek az adventi hangulatnak is részesei lehetnek, hiszen advent második vasárnapján, a közös adventi koszorú gyertyagyújtása mellett 15:30-tól ünnepi műsorban is részesülhetnek a kénes gyógyvízéről világhíres fürdőben.

A gyógyító kénes víz igazoltan alkalmas mozgásszervi problémák kezelésére, valamint bizonyos nőgyógyászati panaszokra és a meddőségre, illetve bőrbetegségek, a pszoriazis orvoslására is.

Ha modern körülmények között kényeztetve szeretné kipihenni a Karácsonyi vásárlás izgalmait, akkor látogasson el Harkányfürdőbe. Az egyedülálló kénes gyógyvíz segíti az ellazulást, míg a pezsgőmedence üdítően hat a fáradt végtagokra, melyet a testet-lelket megújító szaunázás tesz igazán teljessé!