Üdvözöljük a

Mozgalmas évkezdet a Harkányi Gyógyfürdőkórházban | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mozgalmas évkezdet a Harkányi Gyógyfürdőkórházban

Szerző: Sándor Andrea | 2014. január 31.

Eseménydúsan kezdte az évet a Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórház: a hónap közepén kétnapos médiatréningen készültek fel a munkatársak a jövőbeni nyilvános szereplésekre, később pedig Hévízre utazott a vezetőség szakmai tanulmányútra.

A média alapvető struktúrájának és a különböző kommunikációs csatornák tulajdonságainak megismerése, különféle gyakorlati feladatok, köztük szituációs játékok végrehajtása, valamint az eredmények elemzése – ezek voltak a legfontosabb részei a januári médiatréningnek, amelyen a Gyógyfürdőkórház és partnereinek munkatársai vettek részt.

A nyilvános szereplés buktatóira felkészítő tréning a harkányi turisztikai szereplők együttműködését és aktívabb partnerséget elősegítő folyamat része volt. Ennek szellemében a városi önkormányzattól, a Gyógy- és Strandfürdőtől, a Harkányi Turisztikai Egyesülettől, valamint a Thermál és a Dráva Hoteltől is érkeztek kollégák a Gyógyfürdőkórház tárgyalótermébe, ahol a Kerko Média csapata várta a megjelenteket.

A résztvevők naprakész információkat és nem utolsó sorban a gyakorlatban is hasznosítható ötleteket kaptak a médiában való sikeres szereplés technikáival és a hatékony és a legújabb trendekhez igazodó kommunikációs stratégia kiválasztásával kapcsolatban.

A hónap végén a Gyógyfürdőkórház közel 15 fős delegációja lehetőséget kapott a Hotel Spa Hévízben tartott szakmai előadásokon való részvételre, ahol megismerkedhettek a szálloda működési rendszerével és terápiás részlegével. A harkányi és hévízi szakemberek kerekasztal-beszélgetéseik során megosztották egymással tapasztalataikat és egyeztettek városaik egészségturizmusban betöltött szerepéről és jövőjéről.