Üdvözöljük a

Mozgalmas szezon elé néz a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mozgalmas szezon elé néz a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Szerző: Sándor Andrea | 2014. március 19.

Elkészült a Fürdő nyári rendezvénynaptárja, melyben sok izgalmas program várja a fiatalokat, családokat, valamint a pihenni és gyógyulni vágyókat egyaránt.

A februári Valentin napkor főleg a szerelmeseknek kedveztek: a mindennapokban is elérhető széleskörű szolgáltatási palettát kiegészítve különleges, csak erre az alkalomra meghirdetett programokkal várták a párokat. A hosszú hétvége alatt minden igénybe vett wellness szolgáltatás mellé egy továbbit kaphattak ajándékba, valamint páros gyógytornán is részt vehettek. Emellett a Fürdő minden vendégnek egy kis ajándékkal is kedveskedett.

 

Az ünnepekhez kapcsolódó tematikus hétvégék sora húsvétkor folytatódik: különleges tojásvadászattal várják Harkányfürdőre a családokat. Májusban pedig következik a Fürdőmajális, gyermek- ill. hagyományőrző programokkal, koncertekkel.

A nyár is izgalmasan telik. Júniusban például az egészségé, a babavárásé lesz a főszerep, majd az évi hagyományos megrendezendő Fürdőfesztivál koncertjei és gyermekfoglalkozásai várják a fiatalokat és a családokat. A könnyűzenei programok mellett mozogni is lehet majd: sportnapok és a Harkányi Sprint nemzetközi úszóverseny is várja a kihívásokat kedvelőket.