Nyílt nap az IKON-nál

Szerző: Vida Laura | 2017. november 17.

2017. november 15-én tartotta éves nyílt napját az IKON Kézműves Szappan Manufaktúra. A céget vezető Szalay Annamária élményekben gazda programot szervezett a részvevőknek.

Önkéntes kamarai tagunk, Szalay Annamária egyéni vállalkozó különleges, és igazán egyedi termékeket gyárt kollégáival. A kis siklósi cég prémium kategóriás, kézzel készült, natúr szappanok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékeikhez csak és kizárólag természetes alapanyagokat használnak. Ezek kivétel nélkül tartósítószer-, vegyszer-, és pálmaolaj mentesek, mesterséges illat- és színezék hozzáadása nélkül készülnek.

 

A nyílt nap keretein belül valamennyi érdeklődő megcsodálhatta a szappankészítés titkait, és ki is próbálhatta a termékeket. A cégvezető elmondta, hogy jelenleg 45 féle terméket gyártanak, melyek között a szappantól elkezdve, az ajakbalzsamon át, fürdősóig kínálnak portékát.  Egyre több helyen kaphatóak termékeik, és aki esetleg többet szeretne megtudni a cégről, illetve szeretne vásárolni tőlük, az minden információt megtalál weboldalukon.