Üdvözöljük a

Rangos szépségverseny Harkányfürdőn | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Rangos szépségverseny Harkányfürdőn

Szerző: Nagy Andrea | 2014. október 2.

A dél-baranyai fürdőváros rendezi idén a Miss Alpok Adria nemzetközi szépségverseny megyei döntőjét. A helyszín mi más lehetne, mint a Gyógy és Strandfürdő.

Dupla tétért lépnek kifutóra a résztvevők október 4-én a harkányi fürdőben: A legszebb lány ugyanis a Miss Alpok Adria cím mellé a Baranya Megye Szépe titulust is magénak mondhatja a következő esztendőben. Ennek megfelelően természetesen szép számú versenyzőt csodálhat meg a közönség, akik a megye minden szegletéből érkeztek.

 

A lányok a hagyományoknak megfelelően többféle ruhában is felvonulnak a vendégek előtt. A zsűri ezt követően hozza meg döntését és helyezi el a koronát a királynő és udvarhölgyei fejére. A győztes továbbjut a jelenleg már tucatnyi országot tömörítő verseny országos fordulójára, majd kis szerencsével a nemzetközi döntőre is. Mindenképpen jó előjel, hogy ezen az elmúlt tíz évben több alkalommal is magyar lány bizonyult a legszebbnek.

 

A szépségverseny szünetében a The Voice című tehetségkutató első hazai győztesének, Pál Dénesnek a koncertjét élvezheti a közönség. Mindenközben természetesen elérhetőek lesznek a fürdő „hagyományos” szolgáltatásai is.

 

A Miss Alpok Adria megyei döntője este nyolckor kezdődik a Gyógy- és Strandfürdő színpadán. A belépőjegy 1500 forint, de ebből a harkányi lakosok és a Harkány Kártyával rendelkezők 50% kedvezményt kapnak!

Csatolt állományok: