Üdvözöljük a

Sikeres állás-, és képzésbörze Siklóson | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sikeres állás-, és képzésbörze Siklóson

Szerző: Vida Laura | 2018. március 1.

„Felvillanyozó”  álláslehetőség címmel, hosszú távú álláslehetőséget kínáltak munkát keresőknek villamosi ipari cégek a február 28-án Siklóson megtartott fórumon.

Nagy érdeklődés kísérte a Pécs – Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a Baranya Megyei Kormányhivatal és a munkaadó cégek által megtartott rendezvényt, melynek célja az álláslehetőségek megismertetése volt a lehetséges munkavállalókkal.  

 

A siklósi fórumra több mint 50 érdeklődő érkezett.

 

A rendezvényen 6 villamos ipari cég képviseltette magát. Ezek a KONTAKT-ELEKTRO Kft., RELAVILL Kft, TECHNIKQ 2000 Kft., DÉLVIV Kft, TRESZNER Kft, KOREKTVILL Kft.. Bemutatkozójukban elmondták, hogy elsősorban villanyszerelőket keresnek, de betanított villanyszerelőkre, illetve segédmunkásokra is szükségük van. A bemutatkozó cégek mind régóta működő, komoly referenciával rendelkező vállalkozások, akik hosszú távú, kiszámítható munkalehetőséget kínálnak. A Kormányhivatal segítségével, a munkaadókkal együttműködve, azon munkavállalók, akik a képzettség megszerzését is célul tűzik maguk elé képzési programban is részt vehetnek, és egy jól jövedelmező szakmára tehetnek szert.  

 

A cégek bemutatkozása után kérdések feltevésére és személyes beszélgetésre volt lehetősége a megjelent érdeklődőknek.