Üdvözöljük a

Siklós és Sellye - üzleti közösség alakul | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Siklós és Sellye - üzleti közösség alakul

Szerző: Nagy Andrea | 2016. június 10.

Folytatódott a kamara Siklós Városi Elnöksége által kezdeményezett „Az üzleti közösségek előnyei” című rendezvénysorozat. A találkozók hosszú távú célja egy olyan üzleti közösség kialakulásának elősegítése, amely eredményeket hoz a tagok és a térség számára.

A Június 8-án megtartott rendezvényen először a résztvevők a Leaderben, ősszel megjelenő pályázati forrásokkal ismerkedtek meg, amelyet gazdaságfejlesztésre és közösségfejlesztésre fordíthatnak.

Első sorban már meglévő terméket/szolgáltatást kiegészítő, azt javító, helyi értékeket megmutató projektek megvalósítására lehet ebben a ciklusban pályázni.

 

Ahhoz, hogy együtt tudjunk dolgozni, nagyon fontos, hogy ismerjük/megismerjük egymást, ezért a találkozó második részében a vállalkozók röviden bemutatkoztak, bemutatták tevékenységüket és azokat a nehézségeket, amelyekkel munkájuk során találkoznak.  Ezeket az információkat a kamara kereskedelem fejlesztési osztály munkatársai feldolgozzák, és egy helyzetelemzést készítenek, amely a következő találkozó kiindulási pontja lehet.

A rendezvénysorozat ősszel folytatódik.