Üdvözöljük a

Siklóson turisztikai iroda újratöltve | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Siklóson turisztikai iroda újratöltve

Szerző: Nagy Andrea | 2017. május 31.

A Siklósi Turisztikai Egyesület (STE) a siklósi önkormányzattal közösen június közepén újra megnyitja az évekkel ezelőtt bezárt Tourinform Irodát Siklós belvárosában.

A Tourinform Iroda célkitűzése a helyi tájékoztatás és a turizmus fogadófeltételeinek javítása a jobb látogatói élmény elérésének érdekében, valamint a turisták által igénybe vehető szolgáltatások körének bővítése.

 

Siklós Város Önkormányzata az idei évben az idegenforgalmi adóból származó bevételekből jelentős, mintegy 10 MFt-os támogatást nyújt az iroda működéséhez és a turisztikai marketing feladatok ellátásához. Sikeresen pályáztak a NEA-hoz, mely további 1 MFt-os támogassal járul hozzá a költségek fedezéséhez, valamint a Munkaügyi Központ bértámogatása is segíti a biztonságos működést.

Nagy hangsúly helyeződik a szakmai munkára is, ezért április elejétől Kincses Márk - hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező idegenforgalmi szakember - látja el az egyesület szakmai vezetését, ami új lendületet és lehetőséget hoz a szervezet életébe. 1 főállású alkalmazott fogja az irodát vezetni, ezen kívül az egyesület tagjai társadalmi munkában járulnak hozzá az eredményes működéshez.