Üdvözöljük a

Telephelyfejlesztés Siklóson, a BONUS Kft-nél | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Telephelyfejlesztés Siklóson, a BONUS Kft-nél

Szerző: Sándor Andrea | 2013. november 13.

Sikeresen megvalósította újabb projektjét a háztartási tisztítóeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó, siklósi BONUS Kft.

A vállalat saját know-how és technológia felhasználásával több, mint 40 saját terméket állít elő siklósi telephelyükön. A cég üzletpolitikája szerint a további fejlődéshez, a meglévő piacok megtartásához, új piacok megszerzéséhez elengedhetetlen az újabb és újabb fejlesztések megvalósítása.

 

Jelen projekt során 97 MFt összköltséggel a cég telephelyén egy alapanyag-kiszolgáló csarnok épült, melyből a Magyar Állam és az Európai Unió által nyújtott támogatás aránya 50% volt.

 

A projekt keretében megépült alapanyag kiszolgáló helyiségben történik az alapanyagok előkészítése, feldolgozása, vágása, formázása, s a projekt eredményeként az üzemen belül lehetővé vált a munkafolyamatok hatékonyabb egymásra épülése. A fejlesztés során jelentősen javultak a dolgozók munkakörülményei is, a csarnok épületében kialakításra kerültek az öltözők, étkezők, mosdók és zuhanyzók valamint az irodák és a helyiségeket összekötő közlekedők.