Üdvözöljük a

Az eszközbeszerzést segítő decentralizált pályázathoz kapcsolódó fontos határidő: 2013. augusztus 31. !!! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az eszközbeszerzést segítő decentralizált pályázathoz kapcsolódó fontos határidő: 2013. augusztus 31. !!!

Szerző: Fülöp Attila | 2013. augusztus 29.

Érvénytelen a pályázat abban az esetben, ha a pályázó nem szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban!

Ezúton szeretnénk felhívni a pályázók figyelmét a decentralizált pályázati kiírás 13. oldalán is megtalálható - a pályázat beadásával kapcsolatos - fontos körülményre, amely a hozzájárulásra kötelezett pályázókat, valamint a nem költségvetési intézményként működő szakképző iskolákat és felsőoktatási intézményeket érint:

 

„Érvénytelen a pályázat a következő esetekben:

-         A pályázó nem szerepel a köztartozásmentes adatbázisban.”

 

Tehát felhívjuk a figyelmet arra, hogy nem elég, ha a pályázati dokumentációban szereplő köztartozásról szóló nyomtatványt (2. sz. melléklet) kitöltik a pályázathoz, hanem szerepelnie kell a cégnek/intézménynek az ún. köztartozásmentes adózói adatbázisban is!

 

Amennyiben a pályázó által képviselt cég/intézmény jelenleg nem található meg az említett adatbázisban, és a szóban forgó témában pályázatot tervez beadni, javasoljuk, hogy minél előbb keresse fel a NAV munkatársát ez ügyben, hiszen a NAV az említett adatbázist havonta egyszer frissíti, így, aki augusztus végéig nem adott be kérelmet ez ügyben, szeptemberben nem fog szerepelni az adatbázisban!