Üdvözöljük a

Decentralizált pályázat 2013 – Új segédletek a pályázat elkészítéséhez | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Decentralizált pályázat 2013 – Új segédletek a pályázat elkészítéséhez

Szerző: Fülöp Attila | 2013. augusztus 22.

Új segédletek jelentek meg a Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész 2013. évi decentralizált beruházási keretéből finanszírozandó, a szakképzés tárgyi feltételeinek fejlesztésére irányuló pályázatok elkészítéséhez.

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal honlapján a pályázati kiírás kiegészítéseként a következő segédletek jelentek meg:

  • A Pályázati kiírás 5. pontjának 1. prioritásában foglalt, az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárásrendjéről szóló 150/2012. (VII. 6.) Korm. rendeletben foglalt, pályázható szakképesítéseket, továbbá ezen szakképesítéseknek a jogszabályokban egyértelműen megfeleltetett, úgyszintén pályázható szakképesítéseket megyei bontásban tartalmazó táblázatok.
  • A felsőoktatási intézményekben az államilag támogatott létszám tekintetében folytatott gyakorlati képzés tárgyi feltételeinek fejlesztésére, a hatályos 289/2005. (XII.22.) Kormányrendeletben meghatározott gyakorlatigényes alapképzési szakok listája.
  • A Pályázati kiírás 8., 9., és 10., mellékletét képező igazolások kiadásához használandó formanyomtatványok.
  • A pályázattal kapcsolatban felmerült gyakran ismételt kérdések és válaszok gyűjteménye.

A segédletek az alábbi linkre kattintva tölthetők le:

 

https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=259

 

A pályázati lehetőségről bővebben a Pécs-Baranyai kereskedelmi és Iparkamara honlapján olvashat, amely a következő linkre kattintva érhető el:

 

http://archiv.pbkik.hu/hu/szakkepzes-mesterkepzes/palyazatok/megjelent-a-decentralizalt-palyazat-2013-as-kiirasa-2785

 

A kamara információs napot tart a decentralizált beruházási kerettel kapcsolatos pályázati lehetőségről. A szakmai tájékoztató rendezvény célja, hogy a pályázat részletes ismertetésével, hasznos tanácsokkal és a felmerülő kérdések megválaszolásával segítséget nyújtson a gyakorlati képzőknek és iskoláknak a pályázatok elkészítéséhez.

 

A rendezvényről részletes információ az alábbi oldalon található:

 

http://archiv.pbkik.hu/hu/szakkepzes-mesterkepzes/rendezvenyek/szakmai-tajekoztato-rendezveny-a-decentralizalt-palyazatrol-8900