Üdvözöljük a

„Elektro karácsony” a Zipernowskyban | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

„Elektro karácsony” a Zipernowskyban

Szerző: Pázmándi Marietta | 2017. december 8.

A Pécsi SZC Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnáziuma „iskolakóstolgató” programokat szervez a nyolcadik évfolyamos diákok számára, melynek következő eseménye az „Elektro karácsony”.

Az „Elektro karácsony” interaktív foglalkozás, melyet a Pécsi SZC Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnáziumának elektronikai szaktantermeiben tartanak 2017. december 12-én 13:30 és15:30 között. A foglalkozásokon játékos feladatokat lehet elvégezni és karácsonyi díszeket lehet készíteni.

 

A nyolcadikos tanulókkal együtt – főleg, ha egy iskolából többen is jelentkeznek – a meghirdetett foglalkozásokon szívesen látják a tanáraikat is. Igény esetén az iskola szakmai tanárai szívesen elmennek az általános iskolába gyakorlati vagy technika órát tartani, így azok a tanulók is „belekóstolhatnak” az iskolában folyó gyakorlati oktatásba, akik a meghirdetett programokra nem tudnak elmenni.

A résztvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Jelentkezni telefonon, emailben vagy személyesen az iskolában lehet név és iskola megadásával, melynek határideje 2017. december 11. 13:30.

 

További információk az alábbi elérhetőségen és weboldalon szerezhetők:

 

Pécsi SZC Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnáziuma

7622 Pécs, 48-as tér 2.
72/ 513 - 260
zkmsz@zipernowsky.hu