Üdvözöljük a

Elismerték a pécsi kamara pályaorientációs tevékenységét | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elismerték a pécsi kamara pályaorientációs tevékenységét

Szerző: Somogyi-Antalfy Krisztina | 2016. október 20.

2016-ban először a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési hivatal alatt működő Euroguidance Magyarország Központ meghirdette az Euroguidance Pályatanácsadói Díjat.

A díj célja az volt, hogy összegyűjtse a magyarországi jó gyakorlatokat és fórumot teremtsen a jó példák és eszközök népszerűsítésére. Pályázni minden olyan tevékenységgel lehetett, ami pályaorientációs vagy pályatanácsadási szolgáltatáshoz kötődik.


A pécsi kamara a Gép-Ésszel Baranyában versenysorozattal pályázott, melynek célja a gépipari szakmák népszerűsítése volt.
A díjátadóra október 18-án került sor, ahol amellett, hogy értékelték és díjazták a pályaműveket, a jó gyakorlatok bemutatására is lehetősége volt a legjobb pályázatot benyújtóknak.

Bár a dobogóra nem sikerült felállnunk, munkánk elismeréseként mi is ott lehettünk azok között, akik bemutathatták pályázatukat.

 

A benyújtott pályázatokról az Euroguidance Magyarország Központ közös kiadványt készít, melyben nemzeti és nemzetközi szinten is népszerűsíteni fogja a magyarországi tanácsadási jó gyakorlatokat.

 

Pályaválasztással kapcsolatos további információkért kattintson a Pályaválasztás Baranya honlapra.