Üdvözöljük a

Elkészült a Humán klub éves programja | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elkészült a Humán klub éves programja

Szerző: Horváth-Frank Orsolya | 2018. október 17.

Aktívan telt a 25. Humán Klubülés, melynek fő témája a 2018/2019. évi program kialakítása és a tagok bemutatkozása volt.

 

 

 

A klub tagjai rendhagyó módon mutatkoztak be egymásnak, mutatták be egymást és a képviselt vállalkozást a többieknek Kutseráné Pernyéz Zsuzsanna klubelnök és Rajnai Edina klubtag útmutatásai alapján. Megismerték egymás portfólióját, küldetését és feltérképezték az esetleges kapcsolódási pontokat. Ennek segítségével elkészült a klub kapcsolati térképe és az éves programterv is.
 
Előreláthatóan két klubülés is nyitott lesz az érdeklődők számára, melynek témái: Gamifikáció a HR-ben és a vállalati képzésben (februárban) és a Hálózatok és vállalati kultúra - Barabási nyomán workshop (márciusban).
Ezek mellett a klub következő hónapokra tervezett témái között szerepel az őszinte kommunikáció, az onboarding, a teljesítményértékelés, a főnök vagy vezető, a Hr stratégia és még sok más érdekes téma is.
 
A klubhoz történő csatlakozásra más szervezetek számára is folyamatosan lehetőség van. A Klub rendes tagja lehet minden, Baranya megyei székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező vállalkozás, amennyiben a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes vagy pártoló tagja, illetve rendezett kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozás.
 
További információ a klubéletről, csatlakozásról: http://archiv.pbkik.hu/hu/human-klub/