Üdvözöljük a

Fő téma: A sikeres vállalkozás titka | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Fő téma: A sikeres vállalkozás titka

Szerző: Bonyár Marietta | 2017. november 24.

Tegnap tartotta az Építőipari és Épületgépészeti Mesterklub tisztújító ülését. A klub vendége Tonk István, az Anda Kft. tulajdonosa volt, aki a sikeres vállalkozás titkáról tartott érdekfeszítő előadást a klubtagoknak és vendégeknek.

A 25 éves múlttal rendelkező cég mára az ország egyik legnagyobb festék és ehhez kapcsolódó kiegészítők forgalmazójává vált. Tonk István előadásában többek között a megfelelő cél kitűzését, a specializációt, önbizalmat, egészséget emelte ki, míg a halogatást a bukás biztos forrásaként említette.


Ezt követően Laczkóné Dr. Csécsi Ildikó a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara jogi referense az MKIK mellett működő Teljesítésigazolási Szakértői Szerv szerepéről, eljárásrendjéről és az eddigi tapasztalatokról tájékoztatta a jelenlévőket.


A klub vezetésének mandátuma lejárt, ezért az ülés alkalmával a tisztújításra is sor került. Egy tartózkodás mellett egyhangúan választották meg újra Battyányi Józsefet a klub elnökévé, illetve a klub elnökhelyettesének Vucskics Pétert.


Az ülés a szakterületen felmerülő problémák és a szakképzéssel kapcsolatos változások megvitatásával zárult.