Üdvözöljük a

Hogyan tovább érettségi után? | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hogyan tovább érettségi után?

Szerző: Somogyi-Antalfy Krisztina | 2015. augusztus 25.
Még folynak a beiratkozások az érettségi utáni képzést adó iskolákba. Sok diák keresi a nyári szabadság után a tanulási lehetőséget, olyanok is, akiket nem vettek fel a felsőoktatásba. 
A palyavalasztasbaranya.hu oldal segítségül szolgálhat, hogy megtalálja hol tanulhatja a keresett szakmát. 
Szakmák szerinti kereséshez az említett oldal felső sorában a „Szakmák” menüpontot ajánljuk, itt lehet választani az érettségi utáni képzésekből, valamint az is megtalálható, hogy várhatóan melyik iskolában indul az adott képzés.
A „Szakképző iskolák” menüpont alatt a 2015/2016-ban induló képzéseknél iskolák szerinti keresésre van lehetőség. Az adatbázis tartalmazza mind az érettséghez kötött, mind az egyéb, érettségizettek számára ajánlott szakmai képzéseket.
Az iskolák képzési kínálata minden esetben tájékoztató jellegű, hiszen az osztályokat csak meghatározott létszámú jelentkező esetén van lehetőségük elindítani. Ezért amennyiben valamely képzés felkeltette érdeklődését, a részletekről érdeklődjön az iskolákban. A baranyai szakképző iskolák elérhetőségei szintén megtalálhatóak a palyavalasztasbaranya.hu honlapunkon.