Üdvözöljük a

II. Országos Bérügyviteli Bajnokság | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

II. Országos Bérügyviteli Bajnokság

Szerző: Strasz Eszter | 2014. március 19.

Április 15-én indul a II. Országos Bérügyviteli Bajnokság, melyet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is támogat.

Az együttműködő partnerek a verseny segítségével kívánják a közvélemény figyelmét ráirányítani a bérügyvitel „láthatatlan hőseire”, akiknek lelkiismeretes és szakszerű munkája nélkül nem létezhet sikeres vállalat, vagy intézmény. Távolabbi cél, hogy fokozatosan megteremtsék annak feltételeit is, hogy a Bérügyintéző OKJ-s szakképesítésre mesteri cím épülhessen.


A bajnokság szervezett keretet biztosít a bérügyviteli szakmában dolgozó munkatársak számára szakmai ismereteik bővítésére, az adó- és munkaügyi jogszabályok változásainak követésére és alkalmazására.
A versenyre 2014. április 15-ig lehet jelentkezni – a NEXON által erre a célra létrehozott – www.obb.hu internetes oldalon.

 

A versenyen való indulásnak képesítési/szakképesítési/foglalkoztatási követelményei nincsenek, azaz a bajnokságba bárki benevezhet, beleértve az alap- és mesterszakon tanuló és a felsőoktatási szakképzésben résztvevő hallgatókat is.


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Oklevéllel kívánja hitelesíteni a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve szakmai karrierjüket és munkaerő-piaci mobilitásukat. A hallgatói jogviszonyban álló résztvevők számára – akik bekerülnek a 30 legjobb teljesítményt nyújtó versenyzői körbe – a NEXON ösztöndíj, továbbá gyakornoki munkahely lehetőségét ajánlja fel.