Üdvözöljük a

II. Országos Bérügyviteli Bajnokság | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

II. Országos Bérügyviteli Bajnokság

Szerző: Gáncs Katalin | 2014. április 25.

Április 15-től már elérhetőek a II. Országos Bérügyviteli Bajnokság első, on-line fordulójának feladatai. A NEXON szervezésében és a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal támogatásával életre hívott bajnokság célja, hogy a komoly szakmai elismeréssel bíró megmérettetéssel felhívja a figyelmet a bérügyvitel területén dolgozó szakemberek munkájának jelentőségére.

Május 15-ig lehet jelentkezni!


A bajnokságba bárki benevezhet. Nem belépési feltétel az sem, hogy a résztvevő jártas legyen bármely bérügyviteli szoftver használatában. Az Országos Bérügyviteli Bajnokság jó lehetőség a hallgatók gyakorlati tudásának gazdagítására is, ezért várjuk a felsőoktatásban résztvevő fiatalokat is a versenyzők között.


Díjazás
A bruttó 2 millió forint összdíjazású bajnokság nyertesei pénzbeli, illetve tárgyi jutalomban részesülnek.
A bajnokságban legtöbb pontszámot elérő 100 résztvevő a NAV, a BGF és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló Tanúsítványt kap.


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Oklevéllel kívánja hitelesíteni a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve szakmai karrierjüket és munkaerő-piaci mobilitásukat.
A hallgatói jogviszonyban álló résztvevők számára – akik bekerülnek a 30 legjobb teljesítményt nyújtó versenyzői körbe a NEXON ösztöndíj, továbbá gyakornoki munkahely lehetőségét ajánlja fel.

 

Jelentkezzen most a versenyre!