Üdvözöljük a

KKV Akadémia a versenyképesebb vállalkozásokért | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

KKV Akadémia a versenyképesebb vállalkozásokért

Szerző: Piacsek László

Segítene? Tanácsot adna? Képezne? A napokban minden önkéntes kamarai tagvállalkozást megkeres a kamara. Amennyiben a KKV szektorban tevékenykedő vállalkozások és munkatársaik fejlesztéséhez szellemi termékeivel, szaktudásával, szakmai segítségnyújtással hozzájárulna, úgy várjuk támogató szolgáltatásait.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége elfogadott egy több szintű képzési és tanácsadási rendszerkoncepciót a megyében és a dél-dunántúli régióban működő KKV-k versenyképességének javítása, valamint a működésük és fejlődésük támogatásához szükséges elméleti és gyakorlati tudás, ismeretek, naprakész információk biztosítása érdekében.

 

A koncepció a KKV Akadémia nevet viseli.

 

A KKV Akadémia szolgáltatásai és szintjei az alábbiak:

1. szint: Információ átadás (ingyenes szolgáltatások, tájékoztatások).

2. szint: Képzés, oktatás (tanfolyamok, tréningek, tematikus fórumok, workshopok, szakmai napok), továbbképzés 3 szinten:

2.1. alapismeretek

2.2. haladó ismeretek

2.3. professzionális ismeretek

3. szint: Tanácsadás (vezetői tréningek, coaching, egyéni képzési szolgáltatások stb...).

 

Az egyes szintek tanácsadási és képzési tartalommal történő megtöltéséhez kérjük, hogy a megkeresésünkben található három munkalapos dokumentum táblázatainak segítségével, azokat megfelelő tartalommal feltöltve küldjön számunkra a kínálatából/javaslataiból az egyes szintekhez illeszthető képzési/tanácsadási szolgáltatásokat.

 

Várjuk javaslataikat, észrevételeiket!

 

További információ:

Piacsek László

szakképzési tanácsadó

72/507-127

piacsek@pbkik.hu