Üdvözöljük a

Közös munka a győzelmekért | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Közös munka a győzelmekért

Szerző: Gáncs Katalin | 2016. április 29.

Az idei évi szakmai tanulmányi versenyekről a baranyai diákok szép eredményekkel térhettek haza.

A motiváció, a megfelelő felkészültség, a szakmai elkötelezettség és alázat elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a verseny alatt a tanulók magabiztosan adjanak számot elméleti és gyakorlati tudásukról. Ezért a versenyeken elért eredmény mindig közös munka, mely a tanuló, a gyakorlati képzőhely és az iskola együttes erőfeszítésein alapul.

Az idei évben megrendezésre kerülő országos versenyeken a baranyai tanulók eredményei is azt mutatják, hogy ezt az együttműködést siker koronázza.

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny helyezettjei mellett számos érmet hoztak el tanulóink az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyről (OSZTV) autóelektronikai műszerész, kereskedő és földmérő és térinformatikus szakképesítésben. A Speciális szakiskolai képzésben résztvevő tanulók Szakma Kiváló Tanulója Versenyen konyhai kisegítő, parkgondozó és háztartástan szakképesítésekben remekeltek a diákok.

Első helyezést ért el Baranyai csapat a Magyar Asztalos Tanulmányi Versenyen, de az Autószerelő Országos Tanulmányi Versenyen (AOTV), a „Charles Babbage” Országos AutoCAD és Inventor Versenyen és a Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak (SZÉTV) versenyén is számos jó eredmény született.


A versenyeredményekről összefoglaló táblázat a csatolt állományokban található.