Üdvözöljük a

Legyen Ön az Év Felelős Foglalkoztatója! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Legyen Ön az Év Felelős Foglalkoztatója!

Szerző: Fülöp Attila

Ösztönző, emberközpontú munkahely? – Mutassa be vállalkozása elkötelezettségét, sikereit! Pályázzon és nyerje meg az „Év Felelős Foglalkoztatója” díjat!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet az „Év Felelős Foglalkoztatója 2016” címmel.

A pályázat célja, hogy díjazza azokat a munkáltatókat, akik a legkiemelkedőbb jó gyakorlatot tudják bemutatni a felelős foglalkoztatás területén. Vállalkozásának így lehetősége nyílik, hogy bemutassa erőfeszítéseit és eredményeit, országos elismerést szerezzen, megismerje mások gyakorlatait és hosszú távú kapcsolatokat építsen ki.

A pályázatuk alapján kiválasztott 30 munkaadó lehetőséget kap a „Felelős foglalkoztató vagyok” elnevezésű, 2016. november 24-én megrendezésre kerülő konferencián való kiállításra, valamint a nevezéssel pályáznak is egyben az „Év Felelős Foglalkoztatója” vándordíjra.

A díj nyertesei kiemelt médiapartneri és stratégiai együttműködési lehetőségben részesülnek a pályázatot kiíró és támogató szervezetekkel.

A pályázat beadási határideje: 2016. szeptember 30.


A pályázattal és a benyújtással kapcsolatban részletes információt a pályázati felhívásban talál, amely a www.ofa.hu weboldalon megtekinthető.