Üdvözöljük a

Legyen szakmai támogatója a jövő Európa-bajnokának! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Legyen szakmai támogatója a jövő Európa-bajnokának!

Szerző: Bonyár Marietta | 2017. november 24.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felhívást tesz közzé gazdálkodó szervezetek, társadalmi szervezetek, oktatási- és képzőintézmények számára a EuroSkills Budapest 2018 Európa-bajnokságon induló fiatal magyar szakemberek szakmai támogatására, a versenyzők felkészítésére és kiválasztására.

A EuroSkills Budapest 2018 versenyre Európa mintegy 30 országából érkeznek szakemberek és több mint 500 fiatal versenyző küzd meg az Európa-bajnok címért. Az Ön szervezete az MKIK-val együttműködő szakmai támogatóként kulcsszereplőként jelenhet meg ezen a rangos nemzetközi eseményen.

 

A fiatal versenyzők kiválasztása és felkészítése által a szakmai szponzorok nemzetközi szinten felkészült munkaerő-utánpótlást teremtenek, illetve jelentősen hozzájárulnak a szakmák társadalmi presztízsének növekedéséhez.

 

A SkillsHungary programhoz való csatlakozás révén az Ön szervezetének lehetősége nyílik hazai és nemzetközi, szakmai fórumokon való megjelenésre, szakmai trendek naprakész követésére, nemzetközi jó gyakorlatok adaptálására. A program résztvevői hosszú távú nemzetközi kapcsolatrendszert építhetnek ki, szakmai együttműködéseket valósíthatnak meg.

 

A szakmai támogatói pályázatok beérkezésének határideje: 2017. december 15.

 

További információ a csatolt felhívásban található.