Üdvözöljük a

Megnyitott a Mi a pálya? pályaválasztási kiállítás | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megnyitott a "Mi a pálya?" pályaválasztási kiállítás

Szerző: Somogyi-Antalfy Krisztina | 2014. október 9.

2014. október 9-én nyitott és 3 napon át látogatható a "Mi a pálya?" pályaválasztási kiállítás. Az általános iskolásoknak szóló rendezvényen diákok, tanárok és szülők egyaránt tájékozódhatnak a baranyai továbbtanulási lehetőségekről.

A kiállításon talán kivétel nélkül minden középiskola - szakképző iskola és gimnázium - bemutatkozik, a standokon az érdeklődők megismerhetik a képzési kínálatot és az iskolák által nyújtott további lehetőségeket.

A kamara a kiállítás idejére összesen 9 helyszínre szervezett üzem- és tanműhely-látogatásokat. Aki az építőipar, vegyészet, vagy a földmérés iránt érdeklődik, a Pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium tanműhelyében próbálhatja ki magát. Szigetváron a GLT-Szigetvár Kft., az Iron-Tech Zrt. és a Manifaktor Kft. várja nyitott kapukkal a diákokat, Pécsen a GLT Delta Kft., a Matro Kft., a P'Autocity Kft., a Slyven Rendezvényközpont (Környezetvédő Kft.), valamint a Strauss Metal Biztonságtechnika Kft. nyújt lehetőséget arra, hogy a tevékenységükhöz kapcsolódó szakmákat közelebbről megismerjék a fiatalok.

A rendezvényekről készült képes beszámoló hamarosan megtekinthető a Pályaválasztás Baranya honlapon.