Üdvözöljük a

Módosult a jelentkezési határidő az EuroSkills és WorldSkills válogató versenyeire | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Módosult a jelentkezési határidő az EuroSkills és WorldSkills válogató versenyeire

Szerző: Bonyár Marietta | 2015. december 10.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nemzetközi versenyek válogató versenyeire történő jelentkezési határidőt a képzőintézmények, vállalkozások, szponzorok kérésére a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara meghosszabbította. A megváltozott jelenkezési határidőket a módosított versenyfelhívás tartalmazza. További változás, hogy a faipari gépkezelő versenyszámot a WorldSkills Europe törölte a 2016. évi versenyszámok köréből.

Jelentkezni a versenyre a www.skillshungary.hu címen található elektronikus jelentkezési lap és mellékleteinek kitöltésével lehet.

 

A szakmalistát kategóriánként, a részvétel feltételeit, a jelentkezés módját és határidejét a módosított versenyfelhívás tartalmazza.

 

A versenyekkel kapcsolatban további információt a www.skillshungary.hu honlapról, vagy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi versenyek szervezésével foglalkozó munkatársaitól, a szakmák, versenyszámok szponzoraitól tudhat meg.