Üdvözöljük a

Összefogtak az autóipari mesterek | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Összefogtak az autóipari mesterek

Szerző: Piacsek László | 2016. március 11.

A kamara Oktatási Központjának és szakképzési osztályának szervezésében közel 20 fő autóipari szakember, március 9-én autóipari mesterklubot alapított.

A klub alapító tagjai a megyében működő, autóipari szakmákban (autószerelő, autóelektronikai műszerész, autótechnikus, karosszérialakatos, járműfényező) tevékenykedő és gyakorlati képzést is folytató vállalkozók, gyakorlati oktatók, szakoktatók és gyakorlati oktatásért felelős személyek.

 

Az autóipari mesterklub megalapításának célja az volt, hogy az autóipari szakemberek számára biztosítson olyan tervezett, a tagok által meghatározott tematikával, rendszeresen létrejövő fórumot, mely segíti a tagok szakmai továbbképzését, jó gyakorlatok megismerését, a szakképzésben tevékenykedő mesterek számára pedig a munkájuk elvégzéséhez nélkülözhetetlen gyakorlati módszertani jártasságok elsajátítását.

 

A mesterklub alakuló ülésén az alapító tagok maguk közül elnököt és elnökhelyettest választottak.

 

A következő alkalommal a résztvevői igények és javaslatok alapján a tagok elfogadják a 2016. évre tervezett szakmai programot, mellyel egy hiánypótló szakmai és módszertani továbbképzési programsorozat kezdődhet el Baranya megyében.