Üdvözöljük a

Pályázati kiírás-Szakképzési ösztöndíj jár annak, aki vájárnak tanul | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati kiírás-Szakképzési ösztöndíj jár annak, aki vájárnak tanul

Szerző: Szemere Adrienn | 2014. augusztus 28.

Komló Város Önkormányzata - Komló Város Önkormányzat Képviselő testületének 11/2014. (VI. 20.) önkormányzati rendelete alapján - pályázatot hirdet a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által fenntartott és működtetett, Kökönyösi Szakközépiskola Nagy László Szakközépiskolája, Szakiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma köznevelési intézményben a szakiskolai szakképzési évfolyamán, első szakképesítésre felkészítő nappali tagozaton, vájár szakon tanulmányokat folytató tanulók részére.

A szakképzési ösztöndíj mértéke:
Az első szakképzési évfolyam első felében–azaz a 2014/2015. tanév első félévében–egységesen

10000,-Ft/hó/tanuló

 

A pályázat benyújtásának módja és határideje:


A pályázatot személyesen vagy postai úton lehet benyújtani Komló Város Polgármesterének címezve a Komlói Közös Önkormányzati Hivatal (7300 Komló, Városház tér 3.) Városüzemeltetési és Intézmény-felügyeleti Irodájára (2. emelet 216. ajtó). A pályázat benyújtásához szükséges igénylőlap letölthető és kinyomtatható a www.komlo.hu weboldalról, illetve a pályázat benyújtásának helyszínén személyesen is átvehető. A pályázat benyújtásának határideje: 2014. szeptember 15. A pályázat kötelező melléklete az iskolalátogatási igazolás.

 

A pályázatról bővebb információ a www.komlo.hu weboldalon és a Komlói KözösÖnkormányzati Hivatal Városüzemeltetési és Intézmény-felügyeleti Irodáján érhető el.


Forrás: www.komlo.hu