Üdvözöljük a

Szakirányú továbbképzési szakok a Pollack Mihály Műszaki Karon | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szakirányú továbbképzési szakok a Pollack Mihály Műszaki Karon

Szerző: Piacsek László | 2015. február 4.

Három posztgraduális szakirányú továbbképzési szakot indít februárban a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatika Kara, melyekre a héten még lehet jelentkezni!

A szakirányú továbbképzésekben - az alap- vagy a mesterfokozatot követően további - szakirányú szakképzettség szerezhető.

 

Minőségirányítási rendszermenedzser

A levelező tagozatú, 3 féléves képzés sikeres teljesítésével a záróvizsgázók Minőségirányítási rendszermenedzser oklevelet kapnak. A kurzusra beiratkozhatnak nem műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkezők is.

 

Zaj- és rezgésvédelmi szakmérnök/szakember

A 2 féléves képzés célja, a zaj- és rezgésvédelem szakterületei számára olyan szakemberek képzése, akik megfelelő műszaki ismeretekkel rendelkeznek a meglévő, illetve potenciális környezeti zaj- és rezgéshatások azonosítására, felmérésére, a környezeti káros zaj- és rezgéshatások megelőzésére, illetve csökkentésére.

 

Hulladékgazdálkodási szakmérnök/műszaki szakember

A levelező tagozatú, 2 féléves képzés célja a hulladékgazdálkodás szakterületei számára olyan szakmérnökök / műszaki szakemberek képzése, akik a célirányos objektumok működésének, üzemeltetésének feltételeit, műszaki rendszereit, a fejlődés tényezőit átfogóan ismerik, továbbá képesek a szakterülethez kapcsolódó projektek, fejlesztések kezdeményezésére, megtervezésére és azok megvalósításának irányítására.

 

A jelentkezési határidők: 2015. február 6.

 

További információ, jelentkezés az alábbi linkekre kattintva elérhető!