Szakképzés Európai Hete-csatlakozzon Ön is

Szerző: Somogyi-Antalfy Krisztina | 2016. október 26.

2016. december 5. és 9. között megrendezésre kerül a Szakképzés Európai Hete elnevezésű programsorozat, melyet az Európai Bizottság azzal a céllal hirdetett meg, hogy vonzóbbá tegye a szakképzést.

A programon részt vevők lehetőséget kapnak arra, hogy megosszák egymással a szakképzés terén eredményeiket, oktatási gyakorlataikat és sikeres szakmai programjaikat, amelyek ösztönözik a gyakornoki képzést, a munkahelyi tanulást, a továbbképzést, az átképzést, valamint a vállalatok és az oktatás közötti fenntartható együttműködést.

 

Amennyiben Ön szakképzésben részt vevő tanuló, tanár, oktató, kutató vagy karrier-tanácsadó, illetve ifjúsági vagy diákegyesület, szakképzési és szakoktatási szolgáltató, felnőttoktatási szervezet, vállalat, állami vagy magán foglalkoztatási szolgálat, szülőket tömörítő egyesület, helyi, regionális vagy nemzeti hatóság, szakértői csoport, szociális partner vagy a szakképzésben és szakoktatásban érdekelt egyéb csoport tagja vagy képviselője, akkor Ön is csatlakozhat a programhoz.

 

A szakképzés európai hetének hivatalos megnyitójára december 5-én, Brüsszelben kerül sor. A hét záróeseménye pedig a december 9-én, ugyancsak Brüsszelben megrendezendő díjátadó ünnepség.
A hét során egymással párhuzamosan zajlanak majd európai, nemzeti, regionális és helyi szintű események az Unióban és a többi részt vevő országban.

 

Bővebb tájékoztatásért kérjük, látogasson el a szakképzés európai hetének honlapjára

Csatolt állományok: