Üdvözöljük a

Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak!

Szerző: Bonyár Marietta | 2018. szeptember 25.

Látványos nyitóceremóniával kezdődik ma Budapesten az EuroSkill's 2018 Budapest verseny. A szakmák „Európa-bajnokságán” 3 nap alatt 28 ország közel 600 kiemelkedően ügyes fiatal szakembere méri össze tudását közel 40 szakmában. Magyarország 26 versenyszámban indít versenyzőt.

Az esemény szeretettel vár minden érdeklődőt; diákokat, pályaválasztás előtt álló fiatalokat, szüleiket és pedagógusokat. A versennyel párhuzamosan számos szakmai program is helyet kap majd, így az iparági képviselők számára is érdekes szakmai rendezvény.

 

A verseny egyik kísérőrendezvénye A EuroSkill's 10 éve kiállítás, ami képeken és tárgyakon keresztül fogja bemutatni a korábbi versenyeket, a személyes, egyéni tapasztalatokat, élményeket oszt meg a látogatókkal és egyben kitekint a jövőre is. Az esemény a B pavilonban tekinthető meg a nyitvatartási idő alatt.


Szintén a „B” pavilonban tekinthetik meg az érdeklődők „Magyar Kézműves Remek” pályázaton zsűrizett míves alkotásokat, termékeket.


A rendezvényre a belépés díjmentes, viszont regisztrációhoz kötött, amit az EuroSkill's 2018 Budapest hivatalos honlapján még mindig meg lehet tenni.

 

Az Innovációs és Technológia Minisztérium támogatásával a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 25 db busszal, közel 1200 baranyai általános iskolás és középiskolás tanuló részére szervezi meg az utazást díjmentesen a rendezvényre. A diákok ötleteket és tanácsokat kaphatnak a pályaválasztáshoz, találkozhatnak a legnagyobb hazai cégekkel és munkáltatókkal, illetve az egyes Try a Skill - Próbálj ki! standokon saját maguk is kipróbálhatják tehetségüket.

 

Az eredményhirdetésre és a díjátadásra a záró ünnepségen kerül sor szeptember 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.