Üdvözöljük a

Tájékoztatás a vizsgaelnöki és tagi felkészítésről szóló igazolások átvételéről | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tájékoztatás a vizsgaelnöki és tagi felkészítésről szóló igazolások átvételéről

Szerző: Gáncs Katalin | 2014. március 25.

A február 20-án és 25-én megrendezésre került komplex vizsgáztatásról szóló vizsgaelnöki és tagi felkészítésen 102 elnök és 122  vizsgabizottsági tag vett részt, mely egy rövid teszttel zárult.

A sikeres tesztet írt vizsgabizottsági tagok (e-mailben a gancs@pbkik.hu, vagy telefonon a 72/507-105 érdeklődhetnek a teszt sikerességéről) a felkészítésről szóló igazolásukat átvehetik március 28-ától, hétfőtől-csütörtökig 8 és 15 óra, pénteken 8 és 12 óra között Gáncs Katalinnál.

 

A vizsgaelnöki tesztek javításáról és igazolásokról egyelőre még nem érkezett tájékoztatás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarától, amint bármilyen információt kapunk ezzel kapcsolatban, e-mailben tájékoztatjuk a vizsgaelnököket is.

 

Minden vizsgaelnök és vizsgabizottsági tag számára e-mailben küldjük ki, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által összeállított prezentációt, mely alapja volt Szilber Erzsébet felnőttképzési szakértő kibővített előadásának. Ez az anyag segítséget nyújthat az új rendszer minél alaposabb megismeréséhez, valamint  a feladatok pontos, szakszerű és jogszerű ellátásához.