Üdvözöljük a

Tenni is kell a szakmai utánpótlás megteremtése érdekében | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tenni is kell a szakmai utánpótlás megteremtése érdekében

Szerző: Szemere Adrienn | 2016. augusztus 31.

Kamaránk önkéntes tagja a Hess & Partners Kft. komlói varrodája a szakmai utánpótlás megteremtése érdekében újra belső gyakorlati képzést indít, amelynek keretében három hónap alatt megtanulhatóak az alapvető ruhaipari gyakorlati ismeretek.

A jelentkezők rátermettségét ruhaipari szakoktató méri fel, majd ennek megfelelően állítja össze a képzési anyagot. Néhány hét alatt megtanítja a legszükségesebb elméleti és gyakorlati alapokat, a gépek használatát és az alkatuknak megfelelő műveleteket. A Hess & Partners Kft. a résztvevőknek már a tanfolyam idejére is munkaviszonyt kínál.

A tanfolyam jó lehetőség mindazok számára, akik nem rendelkeznek szakképzettséggel vagy szeretnének más területen elhelyezkedni, szívesen tanulnának varrni. A munkaadók általában ragaszkodnak a szakképzett munkavállalókhoz, a Hess & Partners Kft. azonban maga tanítja be a jelentkezőket a szükséges munkafolyamatokra, és hosszú távú munkalehetőséget kínál.
Az első tanfolyam eredményeképpen ketten már a tervezett betanulási idő lejárta előtt képesek voltak ellátni egyes műveleteket és jelenleg is aktív termelő munkát végeznek.
A tanfolyam indulása szeptember 5. és 12. között várható. Jelentkezőket várnak Komló és térsége, valamint Pécs területéről. Bonyhádról külön autóbuszjárat szállítja a munkatársakat. Megfelelő létszám esetén Pécsről is lehetőség nyílik külön autóbuszjárat indítására, ezzel is megkönnyítve a munkába járást.

A vállalatnál folyamatos a felvétel varrónők, betanított varrónők számára, ezen kívül szakképzett ruhaipari minőségellenőrök és betanított munkások jelentkezését is várják, varrodai kisegítő műveletekre.
Az érdeklődők a tanfolyamról részletes tájékoztatást kaphatnak az alábbi elérhetőségeken:
06-72/790-950, 06-20/666-7895, 06-20/666-7897
aniko.urszan@hessandpartners.hu,
www.hessandpartners.hu/allasok,
https://www.facebook.com/hessandpartners/