Új honlapot indított a Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság

Szerző: Fülöp Attila | 2013. október 17.

A Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság saját honlapot indított, amelynek célja, hogy naprakész információkkal szolgáljon a Bizottság tevékenységéről, a működésével összefüggő eseményekről, valamint a szakképzés-fejlesztéssel összefüggő megyei tervekről, stratégiákról és pályázati lehetőségekről.

A Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság konzultációs, véleményező, javaslattevő és tanácsadó testületként működik a megyében.

 

A Bizottság alapvető feladata, hogy közreműködjön, a munkaerő-piaci információk, a foglalkoztatási, foglalkoztathatósági adatok és prognózisok alapján, a nemzetgazdasági igények és a szakképzés fejlesztésének összehangolásában.

 

A honlapon tájékozódhat a Tisztelt Érdeklődő a Bizottság feladatairól, tagjairól, a bizottsági üléseken meghozott határozatokról, a bizottság által a megyére vonatkozóan meghatározott hiányszakmákról, a szakképzés tárgyi feltételeinek megteremtését segítő pályázati lehetőségről, és az ahhoz kapcsolódó fontos információkról, a megye szakképzés-fejlesztési stratégiájáról, valamint a megyét érintő egyéb fejlesztési tervekről, munkaerő-piaci tanulmányokról. Továbbá a főoldalon a bizottság tevékenységét érintő, illetve egyéb aktuális híreket lehet olvasni.

 

A Bizottság honlapjának üzemeltetője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.