Üdvözöljük a

Új kihívások előtt a Humán Klub | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új kihívások előtt a Humán Klub

Szerző: Horváth-Frank Orsolya | 2018. augusztus 28.

Ősztől folytatódik a munka a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubjában, melynek megválasztott új elnöke Kutseráné Pernyéz Zsuzsanna.

A klub célja egy humán témákban érintett szakmai és üzleti közösség kialkítása, és fejlesztése, valamint a Kamara széléskörű szakmai elismertségére, külső és belső kapcsolatrendszerére építkező networking. Módszere a tapasztalatcsere, tudásmegosztás szakmai képzések, workshopok, rendezvények szervezése a sikeres működés és a hatékonyabb partnerség érdekében. A klub HUB-ként működve elősegíti a HR szakmában a megyénkben is rendelkezésre álló széleskörű tudást, ismeretet és minőségi szolgáltatást nyújtók és az azt igénybe vevők egymásra találását.


A klub következő klubülését 2018. szeptember 11-én 15 órai kezdettel tartja.


A szeptemberi találkozó tervezett napirendi pontjai a következők:


1. A Humán Klub mint szakmai és üzleti közösség céljainak újrakalibrálása.
2. A résztvevők egyéni érdekeinek/motivációjának feltérképezése: mit várnak el a tagok a klubtól, mik az igényeik, miben vennének részt szívesen, és hogyan alakítható ehhez a működés.
3. A klub alapszabályának módosítása: elnöki megbízatás időtartama.
4. Klubülések időpontjának egyeztetése.
5. 2018/2019 éves terv kialakítása, témajavaslatok megbeszélése.


A klubhoz történő csatlakozásra folyamatosan lehetőséget biztosítunk. A Klub rendes tagja lehet minden, Baranya megyei székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező vállalkozás, amennyiben a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes vagy pártoló tagja, illetve rendezett kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozás.


További információ a klubéletről, csatlakozásról: http://archiv.pbkik.hu/hu/human-klub/

 

 

 

 

Csatolt állományok: